Lichaamsmassage

De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust brengen. Tijdens deze massage maak ik ook gebruik van de Lomi Lomi techniek. Lomi Lomi is een massage waarbij niet alleen met de handen wordt gemasseerd, maar ook met de onderarmen. Deze techniek waarbij gewerkt wordt met lange vloeiende bewegingen geeft een diepe ontspanning.

Rugmassage

Deze massage is gericht op de zwaarbelaste spieren van de nek, schouders, armen en rug. Ook komt bij deze massage de Lomi Lomi techniek aan bod.

Hot stone massage

Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en opgewarmde, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

Cupping massage

Cupping Massage is een prachtige Oosterse zuigtechniek waarbij cups op een geoliede huid worden geplaatst en daarna rustig over het lichaam worden geschoven. De huid en verklevingen worden los gezogen, de doorbloeding wordt sterk gestimuleerd en giftstoffen worden naar de oppervlakte gebracht vanuit de diepere weefsels.

Door de goede doorbloeding zal het bindweefsel zachter worden en zullen spierknopen veel makkelijker oplossen. Ook worden afvalstoffen en bloedstagnaties in de spieren naar de oppervlakte getrokken en kunnen blokkades opgeheven worden.

Cupping wordt vaak ingezet bij schouder/nekklachten, stress hoofdpijn, migraine of ander spier gerelateerde klachten. Cupping heeft positief effect op heel veel gebieden, zoals de huid, spieren, gewrichten, spijsvertering en zenuwstelsel.

Rugmassage combinatie hot stone

Deze bijzondere massage is een combinatie van de hot stone massage en de traditionele ontspanningsmassage. Warmte, etherische olie, stenen en handen versterken elkaar en bieden een heerlijke massage.

Natuurlijke en etherische oliën

Ik gebruik uitsluitend oliën op natuurlijke basis. Om een optimale ontspanning te bereiken wordt tijdens elke massage de massageolie gemengd met etherische oliën. Iedere etherische olie is in zekere mate antiseptisch en heeft daarnaast specifieke eigenschappen, die zich richten op één of meer organen en/of aandoeningen. Vooraf aan de massage wordt er eerst met de cliënt besproken wat zijn of haar wensen/klachten zijn en aan de hand daarvan wordt de juiste olie uitgekozen.

Contact

Massage Bijdehand
Boogsehof 30
6909 CZ Babberich
Telefoonnummer: 0634331792
email: info@massagebijdehand.nl
KVK: 80144381

Footer Logo

Openingstijden

Maandag 09.30 - 13.00 / 19.00 - 22.00
Dinsdag 09.30 - 13.00 / 19.00 - 22.00
Woensdag 09.30 - 13.00 / 19.00 - 22.00
Donderdag 09.30 - 13.00 / 19.00 - 22.00
Vrijdag gesloten